Even voorstellen

Foto Erik van DaalIk ben Erik van Daal,  een professional die zijn sporen heeft verdiend in de sociale volkshuisvesting. Ik heb in 25 jaar tijd een brede ervaring opgebouwd bij woningcorporaties op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid. Deze ervaring heb ik opgedaan in diverse management en directiefuncties met name op het gebied van wijk en buurtbeheer, leefbaarheid, woondiensten en  (maatschappelijk) vastgoed.

Na 25 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging en wil ik verder gaan als zelfstandig ondernemer. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten bij andere organisaties. Het leggen van verbindingen tussen personen en organisaties, het bouwen van bruggen tussen verschillende disciplines die een bijdrage kunnen leveren aan wonen, dat is mijn drive.

Ik ben een open, doel – en op samenwerking gerichte (project)manager, die met zijn verbindend vermogen, overtuigingskracht en enthousiasme gemakkelijk draagvlak weet te creëren, zowel binnen als buiten de organisatie. Ik weet snel tot de kern van een probleem door te dringen en los deze op een creatieve en pragmatische manier op.

Dit alles onder het motto ‘Wonen gaat verder dan een stapel stenen”. Het is voor mij belangrijk dat mensen zich thuis voelen in de omgeving waarin zij wonen. Niet alleen een kwalitatief goede woning is belangrijk, maar ook de omgeving waarin de woning staat. Goede voorzieningen, een prettige woonomgeving en zorg op maat wanneer het nodig is. Dat is waar het bij wonen om gaat. Ik vind het een uitdaging hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Kortom ik heb “Hart voor wonen”.

© 2011 Habitare Consultancy

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer

Suffusion theme by Sayontan Sinha